We are here to shine

Beltér

Az idő próbáját kiálló, moduláris megoldásoktól kezdve az új, innovatív formákig magas minőségű LED-es beltéri megoldásokat nyújtunk megfizethető áron.

View all

Kültér

A kültéri LED megoldások a természetes napfényhez közelebbi fényt biztosítanak, mint a hagyományos lámpák. A legújabb LED-es világítási megoldások ideális korszerűsítési lehetőséget biztosítanak olyan köztestületek, nyilvános szervek számára, amelyek csökkenteni kívánják az energiaköltségeket és a környezeti hatásokat. A LED átütő, meglepő esztétikai korszerűsítést jelenthet a vidék- és városképek esetében.

View all

Hagyományos lámpák

A hagyományos technológiájú fényforrások széles skáláját is kínáljuk, mint például HID, LFL, CFL, halogén és speciális alkalmazásokhoz tartozó lámpákat mind bel-, mind kültérre.

View all

Autóipar

Autóipari lámpák széles, akár 12 V-os vagy 24 V-os rendszereken működő, teljes termékskálája elérhető. A GE és Tungsram márkás lámpáink a világ számos olyan autógyártójának jóváhagyási listáján szerepelnek, akiknek a minőség és a teljesítmény kulcsfontosságú mérce.

  View

NEWS

Megnyílt a budapesti repülőtér első vállalati várója

A Tungsram Lounge meghívott vendégei magyaros ételeket élvezhetnek és exkluzív tárgyalót használhatnak

Read article
70 MILLIÓS BEFEKTETÉS A MAGYAR STARTUP PROGRAMBAN

Hardver startupok számára indít közös akcelerációs programot a Tungsram es a Startup Campus.

Read article
Díjnyertes a Tungsram felelősségvállalása

Idén két kategóriában is elnyerte a Tungsram a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség díját.

Read article
Együttműködés a magyar innovációért

A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) és a Tungsram stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Innovációs Szövetség 2019. november 15-én megtartott, összevont választmányi és elnökségi ülésén, melynek a Tungsram volt a helyszíne, ill. házigazdája.

Read article
Amerikában nyertek díjat a Nighthawk fényszórók

A Tungsram elnök vezérigazgatója, Jörg Bauer vette át az amerikai Autóápolási Szövetség (Autocare Association) legjobb új termék díját az új Nighthawk LED fényszórócsaládért a 2019-es AAPEX kiállításon Las Vegasban.

Read article
Kkv-k innovációját segíti a Tungsram és az iLex online piactere

Budapest, 2019. október 24. – Az iLex magyar jogi-informatikai startup és a Tungsram online felületet indított a kis- és középvállalkozások innovációs tevékenységének segítésére. Az oldal kísérleti fázisban az ilexmarketplace.tungsram.com címen érhető el.

Read article