ÖRÖKSÉGÜNK AZ INNOVÁCIÓ

Beltér

Az idő próbáját kiálló, moduláris megoldásoktól kezdve az új, innovatív formákig magas minőségű LED-es beltéri megoldásokat nyújtunk megfizethető áron.

Összes megtekintése

Kültér

A kültéri LED megoldások a természetes napfényhez közelebbi fényt biztosítanak, mint a hagyományos lámpák. A legújabb LED-es világítási megoldások ideális korszerűsítési lehetőséget biztosítanak olyan köztestületek, nyilvános szervek számára, amelyek csökkenteni kívánják az energiaköltségeket és a környezeti hatásokat. A LED átütő, meglepő esztétikai korszerűsítést jelenthet a vidék- és városképek esetében.

Összes megtekintése

Hagyományos lámpák

A hagyományos technológiájú fényforrások széles skáláját is kínáljuk, mint például HID, LFL, CFL, halogén és speciális alkalmazásokhoz tartozó lámpákat mind bel-, mind kültérre.

Összes megtekintése

Autóipar

Autóipari lámpák széles, akár 12 V-os vagy 24 V-os rendszereken működő, teljes termékskálája elérhető. A GE és Tungsram márkás lámpáink a világ számos olyan autógyártójának jóváhagyási listáján szerepelnek, akiknek a minőség és a teljesítmény kulcsfontosságú mérce.

  Nézet

HÍREK

Új startupok vállalatunk körül

Hamarosan két remek startup fog szorosan együtt dolgozni a Tungsrammal.

Cikk olvasása
A Tungsram felkarolja a hazai startupokat az InnoEnergy partnereként

November 29-én hosszú távú együttműködésre alapozó partnerségi szerződést kötött egymással Európa vezető, fenntartható energiagazdálkodást támogató befektető szervezete, az InnoEnergy és az európai innováció 122 éves hagyományát továbbvivő Tungsram Csoport.

Cikk olvasása
Csaknem száz diákot segít szakmai angol nyelvvizsgához a Tungsram

Tavaly 36 középiskolai diák tett sikeres Europro B2-es üzleti angol nyelvvizsgát a Tungsram Future Talents programja keretében. Idén már 5 iskolában közel 100 tanuló gyűrközik neki a kurzusnak, amely során a legendás magyar márka gyárainak működésével és az üzleti élet működésével is megismerkednek.

Cikk olvasása
Lezárult az eladás, teljessé vált a Tungsram-csoport

Novemberben befejeződött a Tungsram Group külföldi egységeinek csatlakozása a vállalatcsoporthoz. Ezzel a magyarországi központhoz 22 országban működő 23 leányvállalat csatlakozott, 106 korábbi GE Lighting alkalmazottal bővült a vállalat közel 5000-es összlétszáma.

Cikk olvasása
Modern Gyárak Éjszakája: 20% a Tungsramra volt kiváncsi!

A november 16-án megrendezett Modern Gyárak Éjszakáján a Tungsram mind az öt várta a látogatókat. A programhoz országosan 36 magyarországi gyártó cég csatlakozott, összesen 3200 fő regisztrált, a legtöbb gyárat felvonultató Tungsramot 580 érdeklődő látogatta meg.

Cikk olvasása
Tungsram premier Angliában

Ezen a héten részt vettünk Anglia legnagyobb világítástechnikai vásárán, a LUX Live-on.

Cikk olvasása

OLVASSON MÉG TÖBB HÍRT

Menjen a „Hírek” oldalra